2010. szeptember 12, vasárnap

 2010.09.12. 15:58

A privát is publikus, de nem tartozik szervesen ide, szóval csináltunk közös privátblogot Istvánnal: http://poznancalling.blog.hu/

A kutatásról annyit, lesznek még élménybeszámolók, a hónap végén esedékes például egy könyvbemutató (Izabela Kowalczyk: Matki-Polki, Chlopcy i Cyborgi... Sztuka i feminizm w Polsce), itt is vannak még ha nem is nő-, de helytörténeti kirándulások, kezembe akadt egy egyértelműen érdekesnek tűnő kötet (Marcin Filipowicz: Urodzic naród. Z problematyki czeskiej i slowackiej literatury kobiecej II polowy XIX wieku), holnap bevetem magam a remélhetőleg némileg rugalmasabbá vált egyetemi könyvtárba, és különben is, megjelent a Wysokie Obcasy Extra legújabb (azaz: második) száma, benne egy pszichoterápiaellenes pszichológussal (aki nem ért egyet, jelentkezhet a benne emlegetett sikerrel praktizáló Szvatopluk herceghez; maszturbálás ellen állítólag sikerrel lépett fel...), a Wysokie Obcasy szórakoztató Ausztrália-bemutatóval, meg a Gala, ami ezúttal teljesen érdektelen, na de nem is ígért sokat.

A bejegyzés trackback címe:

https://lengyelanya.blog.hu/api/trackback/id/tr22290783

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása