2011. április 1, péntek

 2011.04.01. 15:52

A nap híre a The Witcher és a PlayON facebook oldalán:

Örömmel jelentjük be, hogy a CD Projekt RED a női egyenjogúság jegyében a Witcher 2 főszereplőjét Geralt-ot, női karakterre cseréli. Az új főszereplő neve Geraldina. Fogadjátok őt nagy szeretettel.

Nem is gondoltam, hogy így megnevettet valaki Bolondok Napján :) De félre a tréfát: elméletileg kijött, megszáradt, borítót csillogtat szerencsések kezében. Kár, hogy nem lehetek ott... Ellenben ott leszek a Studia Wschodnie következő fordulójában, mert szerdán behívtak! És remélem, nem csak mai napi tréfa volt, hogy nem kell egész Pestig elutaznom, mert felvételizhetek Lengyelországban is. A hétvégére fordítás, recenzió, tanulmányon gondolkodás, konzultációi elöli menekülés várható. Nameg napsütés, persze. Ha összeszedem magam, megírom a Fiedorczuk mellé a keddi Agnieszka Klos-találkozó beszámolóját is; ilyen megdöbbentő őszinteséggel ritkán találkozni egy író-olvasó találkozón...

 

 

A bejegyzés trackback címe:

https://lengyelanya.blog.hu/api/trackback/id/tr982791437

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása