2010. február 5, szombat

 2011.02.05. 22:55

Őszinte megdöbbenéssel veszem tudomásul, hogy jelen pillanatban a gondolataim nagy részét a Krakowski Szlak Kobiet tölti ki - jelölték őket "az év eseménye" kategóriában a Kulturalne Odloty-n, olyan nem kis horderejű történésekkel, mint a Sukiennice újranyitása, és ma éjjel hirdetik ki az eredményt. Én pedig ugyanúgy figyelem az facebookot és a gazeta.pl-t, mintha országgyűlési választások lennének... és életemben először felbosszantott, hogy valakinek nincs twittere.

PS. 5 perccel később hivatalos eredményhirdetés - az olvasók szavazatai alapján ők a legfontosabbak, mig az általam igen kedvelt "fáramászós" Cecylia Malik az év művésze. (Magamban jót derülök, mert valahogy véletlenül sem vág össze a "hivatalos" lista a közével...)

http://www.cecyliamalik.pl/

http://krakow.gazeta.pl/krakow/51,35798,9059375.html?i=2 (Képriportban is meg lehet nézni, mennyire örül Natalia, Ewa és Anna - és persze nagyon!)

A bejegyzés trackback címe:

https://lengyelanya.blog.hu/api/trackback/id/tr292641179

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása