2011. április 16, szombat

 2011.04.16. 13:48

Semmi áttörés, két érdekes találkozót is kihagytam a héten (Kobieta - Sprawczyni i ofiara przemocy, a Tosca kapcsán a Teatr Wielkiben; ill. épp most maradok le egy háromórás Nők és pszichoanalízis-szeánszről a Vagina-hetek keretében), viszont jövő hétvégéig ígyis-úgyis tobzódok a nőirodalomban, mert két tanulmányak, egy recenziónak és egy fordításnak meg kell lennie. Közben próbálok valamit a fejembe verni Közép-Kelet-Európa ügyben, néha bemegyek egy-egy órára (Tokarczuk-krimit "kell" olvasnunk doktori szemináriumra a héten - soha rosszabbat!) A könyv egyelőre alapvetően jó reakciókat vált ki, még a terminológiai hadviselés ellenére is, a lap működik, és találtam egy érdekes cikket a Guardian oktatási hírlevelében egy fickóról, aki doktori-blogot vezet. Hmmm... Jó szórakozást :)

http://www.guardian.co.uk/higher-education-network/higher-education-network-blog/2011/mar/14/blogging-helped-me-find-my-research-voice?INTCMP=SRCH

 

A bejegyzés trackback címe:

https://lengyelanya.blog.hu/api/trackback/id/tr422830939

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása