2010. június 17, csütörtök

 2010.06.17. 20:59

Elnézést a hosszú bejegyzésért és a hallgatásért - kivételesen nem a hőség, hanem egy fájdalmasan gyulladt bölcsességfog kerget napok óta az őrületbe. Mindenesetre, rendkívüli praktikus információ: ha valaha valakinek hasonlóképp gyötrelmes és így sürgős konfliktusa támad a fogazatával Krakkóban, ajánlom figyelmébe a dentamericat (plac Szczepanski 3). Gyorsak, gondosak és még kedvesek is.

http://www.dentamerica.pl/

PS. Mindenesetre ha nincs ez a nyamvadt gyulladás, talán képtelen vagyok teljességében kiélvezni az aktuális, választási Polityka címlapját: Komorowski - megdöntöm: Kaczynski - visszadöntöm: Komorowski. Hologram! Micsoda fogás!

http://www.polityka.pl/wybory/1506626,1,polityka-z-raportem-i-okladka-trojwymiarowa-na-wybory.read

A bejegyzés trackback címe:

https://lengyelanya.blog.hu/api/trackback/id/tr132089888

Trackbackek, pingbackek:

Trackback: Komorowski a lengyel elnök 2010.07.05. 12:21:01

„A lengyeleknek megvan az okuk a büszkeségre, mert ma a demokrácia diadalmaskodott” - nyilatkozta a Polgári Platform győztes jelöltje. Bronislaw Komorowski Jaroslaw Kaczynskit, a repülőszerencsétlenségben elhunyt államfő ikertestvérét utasította maga mögé…

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Thy 2010.06.18. 09:59:33

Nagyon tetszett a beszámoló a Krakkóban élő külföldiekkel folytatott eszmecseréről!!!
süti beállítások módosítása